Haemme nyt

KIRJANPITÄJÄÄ

pääkonttoriimme Ouluun.

Kirjanpitäjänä vastaat oikean taloudellisen tiedon tuottamisesta. Monipuolisiin taloushallinnon tehtäviisi kuuluvat kirjanpitoon ja raportointiin liittyvät tehtävät.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi ja omaat useamman vuoden työkokemuksen kirjanpidosta. Sinulla on kirjanpitolainsäädäntöön, arvonlisäverotukseen, tuloverotukseen ja konsernilaskentaan liittyvää osaamista.  Aiempi kokemus kansainvälisestä toimintaympäristöstä on eduksi. Arvostamme myös kokemusta toiminnanohjausjärjestelmästä, erityisesti Microsoft Dynamics NAVista.

Olet tarkka, analyyttinen, joustava ja oma-aloitteinen. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja toimimaan erilaisten aikataulujen puitteissa. Kirjallinen ja suullinen kommunikointisi on sujuvaa suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kaisu Kivioja, puhelin 050 327 5774, ti 15.5. kello 10-11 ja   ma 21.5. klo 15-16.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 23.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com.  Otsikoi hakemuksesi sanalla Kirjanpitäjä.


Proventia on oululainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen.

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia.