Haemme nyt

KONEPAJATYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen prototuotannon osavalmistukseen ja avustaviin töihin. Teet myös osien keräilyä ja varmistat töiden sujuvan aloittamisen protopajalla.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus tai vastaavat taidot käytännön kokemuksen kautta. Arvostamme aiempaa kokemusta konepajatyöstä ja hitsaustaitoa. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tomi Palovaara, puhelin 040 733 5567, keskiviikkona 11.4. kello 12-13 ja maanantaina 16.4.2018 kello 9-10.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 25.4 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com. Otsikoi hakemuksesi sanalla Konepajatyöntekijä.


Proventia on ympäristöteknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone-  ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen.

Kasvava, kansainvälisessä ympäristössä toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.