Haemme

LAATUINSINÖÖRIÄ

Tehtävässä vastaat Proventian laadunvarmistuksesta eri projekteissa, osallistut toimittaja-auditointeihin ja kehität alihankintaverkostoa.

Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on yli kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös aiempaa kokemusta metallirakenteiden valmistuksesta ja konepajatöistä.

Kirjallinen ja suullinen kommunikointisi on sujuvaa suomeksi ja englanniksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. 3D-mittauksen ja konedirektiivin osaaminen ovat eduksi. Työtehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta. Esimiehenäsi toimii laatupäällikkö.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Mika Haataja, puhelin 050 464 2680, ma 14.5 klo 13-14 ja ma 21.5 klo 14-15

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 28.5. mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com  Otsikoi hakemuksesi sanalla Laatuinsinööri.


Proventia on oululainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen. 

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.