Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

Tehtäviisi kuuluvat Emission Control -tuotekehitystiimissä erilaiset suunnittelutehtävät uusien tuotteiden ideoinnista valmiin tuotteen sarjatuotannon ylösajoon ja ylläpitoon. Käytössäsi ovat hyvät suunnittelu- ja simulointityökalut.

Olet koulutukseltasi konetekniikan insinööri tai DI. Sinulla on parin vuoden kokemus mekaniikkasuunnittelusta sekä ohutlevy-, pintamallinnus ja SolidWorks -osaamista.

Kirjallinen ja suullinen kommunikointisi on sujuvaa sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Tyni, puhelin 040 766 1407.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry(at)proventia.com. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.


Proventia on ympäristöteknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen.

Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia.