Haemme nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä myyt ja projektoit lämpöeristekomponentteja ja tuotteita. Työtehtävät sisältävät muun muassa uusasiakashankintaa, saatujen projektien organisointia ja dokumentointia sekä yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Olet koulutukseltasi insinööri tai DI. Aiempi kokemus projektinhallintatehtävistä ja työkokemus ajoneuvoteollisuudessa on eduksi.

Kirjallinen ja suullinen kommunikointisi on sujuvaa suomeksi ja englanniksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja sinulla on rohkeutta tehdä päätöksiä tiukoissakin tilanteissa. Toimipisteesi on yhtiömme pääkonttorissa Oulussa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme osana innostunutta ja energistä myyntitiimiämme. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Petri Saari, puhelin 040 777 5769, 20.4.  kello 12.00-16.00 ja 23.4. klo 8:00-11:00.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 30.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com.  Otsikoi hakemuksesi sanoilla Myyntihenkinen projektipäällikkö.


Proventia on ympäristöteknologiayhtiö. joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen.

Kasvava, kansainvälisessä ympäristössä toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.

Lue lisää www.proventia.com