Haemme nyt

PROTOTUOTANNON HITSAAJAA

Tehtäviisi kuuluu pakokaasunpuhdistusjärjestelmien prototyyppien kokoonpano ja hitsaus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää MIG ja TIG hitsauksen hallintaa sekä teknisten piirustusten ymmärtämistä. Omaat lisäksi hyvät kädentaidot ja osaat kehittää valmistusmenetelmiä. 

Koulutukseltasi olet hitsaaja tai omaat vastaavat taidot käytännön kokemuksen kautta. Sinulla on yli kahden vuoden kokemus hitsauksesta ja konepajatyöstä. Olet aikaansaava sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tomi Palovaara, puhelin 040 733 5567, keskiviikkona 11.4. kello 12-13 ja maanantaina 16.4.2018 kello 9-10.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään torstaihin 25.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com. Otsikoi hakemuksesi sanoilla Prototuotannon hitsaaja.


Proventia on ympäristöteknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone-  ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen.

Kasvava, kansainvälisessä ympäristössä toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.