Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme

SÄHKÖALAN AMMATTILAISTA

Sähköalan ammattilaisena työskentelet tiimissä, joka vastaa Proventia Test Solutions -tuotteiden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta sekä komponenttivalinnoista. Valvot ja olet itsekin tekemässä sähköasennuksia.  

Koulutukseltasi olet insinööri tai sähköasentaja. Sinulla on vähintään sähköpätevyys 2.  

Kirjallinen ja suullinen kommunikointisi on sujuvaa suomeksi ja englanniksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet oma-aloitteinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Toimipisteesi on Oulussa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää hyvää matkustusvalmiutta. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki. Test Solutions -liiketoimintayksikössä teemme uudenlaisia, innovatiivisia modulaarisuuteen perustuvia testausyksiköitä, jotka soveltuvat polttomoottoreiden, ajoneuvojen voimalinjojen sekä e-komponenttien, esimerkiksi sähkömoottoreiden ja akkujen, testaamiseen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa testausliiketoiminnasta vastaava johtaja Harri Kervinen, puhelin 045 128 1117, ke 13.6. kello 8 - 10. 

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään ma 25.6.2018 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com. Otsikoi hakemuksesi sanoilla Sähköalan ammattilainen.


Proventia on teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen. 

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.