Haemme

TEKNISTÄ SISÄLLÖNTUOTTAJAA

Teknisenä sisällöntuottajana pääasialliset tehtäväsi liittyvät uusien manuaalien tekemiseen Test Solutions -tiimissä. Olet hyvä kirjoittamaan tekstiä englanniksi ja omaat hyvät kuvankäsittelytaidot. Arvostamme kokemusta kone- tai laitesuunnittelusta, teknisestä dokumentoinnista ja konedirektiivin soveltamisesta. Kokemus html -sisällön tuottamisesta on eduksi, koska dokumentaatiomme on sähköisessä muodossa.

Luonteeltasi olet tarkka ja tunnollinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki. Test Solutions -tiimissä teemme uudenlaisia, innovatiivisia modulaarisuuteen perustuvia testausyksiköitä, jotka soveltuvat polttomoottoreiden, ajoneuvojen, voimalinjojen sekä e-komponenttien, esimerkiksi sähkömoottoreiden ja akkujen, testaamiseen. 

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Aaro Heilala, puhelin 050 376 5028, ma 11.6. klo 9 – 10 ja ma 18.6. klo 15 – 16. 

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 25.6.2018 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com.  Otsikoi hakemuksesi sanoilla Tekninen sisällöntuottaja.


Proventia on oululainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen. 

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.