Haemme nyt

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu eristyskomponenttien ja kokoonpanojen valmistus sarjatuotantolinjalla. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun tuotantotiimin ja suunnittelun kanssa.

Omaat hyvät kädentaidot, olet aikaansaava ja sovellut sarjatuotantoon. Tehtävässä menestyminen ei edellytä kokemusta vastaavasta työstä, vaan annamme uusille henkilöille tarvittavan perehdytyksen tuotannon koneisiin ja työvaiheisiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tomi Palovaara, puhelin 040 733 5567, keskiviikkona 11.4. kello 12-13 ja maanantaina 16.4.2018 kello 9-10.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 25.4 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com. Otsikoi hakemuksesi sanoilla Tuotannon työntekijä.


Proventia on ympäristöteknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone-  ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen.

Kasvava, kansainvälisessä ympäristössä toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.