Haemme

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

pääkonttoriimme Ouluun.

Tuotekehitysinsinöörinä olet kehittämässä lähipäästötöntä tekniikkaa kaupunkien joukkoliikenteen vaatimuksiin.

Sinulla on insinöörin tai DI:n koulutus ja osaamista sähkötekniikasta, vaihtoehtoisista energialähteistä ja ajoneuvotekniikasta (erityisesti CAN-väylät). Työkokemusta sinulle on kertynyt jo useampia vuosia.

Olet henkilö, jota uusien ratkaisujen etsiminen innostaa. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat erinomaiset neuvottelutaidot. Kirjallinen ja suullinen kommunikointisi on sujuvaa sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on ajokortti, D-luokan kortti katsotaan eduksi. Työtehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Arno Amberla, puhelin 0400 968 085, 17.4. klo 10-11 ja 19.4. klo 15-16.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 26.4.mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com. Otsikoi hakemuksesi sanalla tuotekehitysinsinööri.


Proventia on ympäristöteknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen.

Kasvava, kansainvälisessä ympäristössä toimiva Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia.