Fits like Retrofit

NOxBUSTER® City jälkiasennusjärjestelmät

Proventia NOxBUSTER® City on pohjoisiin olosuhteisiin kehitetty, suomalainen pakokaasun puhdistusjärjestelmä, jonka avulla on mahdollista korottaa raskaan ajoneuvon, kuten linja-auton tai kuorma-auton päästöluokkaa jopa Euro VI -tasolle saakka. Toimintavarma, Trafin hyväksymä Proventia NOxBUSTER® DPF SCR soveltuu Euro II-EEV -luokan busseihin, roska-autoihin ja kuorma-autoihin.

Jälkiasenteisessa NOxBUSTER® -puhdistimessa käytettävä SCR-järjestelmä hyödyntää AdBlue® -liuosta ja katalyyttiä typenoksidien vähentämiseksi. NOxBUSTER® -järjestelmään voidaan integroida myös hiukkassuodatin (DPF) pienhiukkasten sekä häkä- ja hiilivetypäästöjen puhdistamiseksi. Samaa SCR-teknologiaa käytämme myös uusien työkoneiden pakokaasujen puhdistuksessa. Järjestelmä on suunniteltu, testattu ja todettu toimivaksi myös Suomen kylmissä olosuhteissa ja hidasvauhtisessa kaupunkiliikenteessä, missä pakokaasunlämpötilat pysyvät matalina.

Bussit puhtaammiksi kustannustehokkaasti

Kaluston uusimiseen verrattuna jälkiasennus on kustannuksiltaan ylivoimaisesti edullisempi vaihtoehto: yhden uuden ajoneuvon hinnalla voidaan päivittää noin 20 bussin pakokaasujärjestelmät. Tehokkaan pakokaasun puhdistimen asentaminen tuo lisää käyttöikää ajoneuvolle, koska päästöluokan päivittämisen jälkeen ajoneuvo voi osallistua kotimaisiin julkisen sektorin kuljetushankintoihin, joissa ajoneuvoilta vaaditaan tiettyä päästöluokkaa. Proventian jälkiasenteiset järjestelmät on hyväksytty myös Euroopan vähäpäästöisiin LEZ- ja ULEZ-kaupunkeihin- ja alueisiin, esimerkiksi Ruotsin Miljözon-kaupunkeihin, Lontoon ULEZ-vyöhykkeisiin ja Saksan Umweltzone-kaupunkeihin.

Miksi NOxBUSTER®

 • VTT:n testaama ja Trafin hyväksymä
 • Lähtöpäästöiltään Euro II-V raskaille ajoneuvoille
 • Asennusvalmiit puhdistimet useille ajoneuvomerkeille ja -malleille
 • NOx -alenema yli 80%, PM alenema yli 90%
 • Meiltä myös kaikkien purettavien hiukkassuodattimien huoltopalvelut

Downloads

Proventia PROCARE™ Drive päästöjen seurantajärjestelmä

Proventia PROCARE™ Drive on lisäpalveluna tarjottava telematiikkaratkaisu NOxBUSTER® City -järjestelmän toiminnan sekä päästöalenemien jatkuvaan seurantaan. PROCARE™ Drive päästöjen seurantajärjestelmän avulla voidaan seurata ajoneuvon puhdistusjärjestelmän toimintaa sekä ajoneuvon typenoksidipäästöjä reaaliaikaisesti.

PROCARE™ Drive tarjoaa tietoja muun muassa pakokaasun lämpötiloista ja vastapaineista sekä AdBlue®:n määrästä. Järjestelmä ilmoittaa mahdollisista DPF:n ja SCR:n huoltotarpeista automatisoiduilla hälytyksillä. Proventia PROCARE™ auttaa minimoimaan ajoneuvojen pakokaasujärjestelmiin liittyviä riskejä, ja parantaa päästöjen seurantaa ja raportointia. Kaikki kerätyt tiedot siirretään automaattisesti asiakaskohtaiseen pilvipalveluun, josta tiedonsiirto ja raportointi esimerkiksi viranomaisille on helppoa.

Kuinka Proventia PROCARE ™ Drive toimii?

Proventia PROCARE™ Drive kerää tietoa ajoneuvosta ja päästöjärjestelmän toiminnasta ja välittää tiedot Proventia PROCARE™ Drive -verkkopalveluun. Voit kirjautua verkkopalveluun internetissä miltä tahansa tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta tarkistaaksesi, kuinka ajoneuvon tai kaluston pakokaasujärjestelmä ja typenoksidien vähennys toimii.

Miksi PROCARE™ Drive?

 • NOx-aleneman ja pakokaasujärjestelmän online-seuranta 24/7
  • Reaaliaikaisesti NOx-, pakokaasulämpötila- ja vastapainedataa
 • Automatisoidut DPF- ja SCR-järjestelmien toimintahälytykset
  • Ilmoittaa DPF:n huoltotarpeista
 • Automaattinen langaton datan siirto asiakaskohtaiseen pilvipalveluun
  • Kunkin ajoneuvon tai koko kaluston tiedot
  • Helppo raportointi

DPF-huollot Proventialta

Pakokaasun puhdistimen hiukkassuodattimen (DPF) tehtävänä on kerätä pienhiukkaset eli partikkelit pakokaasusta. Pitkään käytettynä suodattimiin kerääntyy palamatonta nokea ja tuhkaa, mikä rajoittaa pakokaasun virtausta suodattimessa ja nostaa vastapainetta. Tällöin on aika puhdistaa ja huoltaa suodatin.

Suodattimen säännöllinen huolto pidentää filtterin käyttöikää. Säännöllisen huollon avulla vastapaine pysyy matalana, minkä ansiosta puolestaan moottorin toiminta ja polttoainetalous pysyvät normaaleina.

Me tarjoamme täyden huoltopalvelun raskaiden ajoneuvojen, bussien, kuorma-autojen sekä työkoneiden purettaville hiukkassuodattimille.

Hiukkassuodattimen huolto sisältää:

 • Suodattimen punnituksen, alipainetestauksen ja kunnon tarkistuksen ennen huoltoa
 • Noen polton ja tuhkan poiston
 • Suodattimen punnituksen, alipainetestauksen ja kunnon tarkistuksen puhdistuksen jälkeen
 • Kirjallisen huoltoraportin

Siitä kun huollettava puhdistin saapuu meille, voimme parhaimmassa tapauksessa lähettää sen huollettuna takaisin asiakkaalle jo seuraavana päivänä. 

DPF-puhdistusta päästöjärjestelmien asiantuntijalta

Meillä on yli 25 vuoden kokemus päästöjen hallintajärjestelmistä työkoneissa ja raskaissa ajoneuvoissa. Haluamme varmistaa, että järjestelmät toimivat kuten ne on suunniteltu toimivan, ja että hiukkassuodattimet huolletaan moottorivalmistajan ohjeiden mukaisesti. Tarjoamme huolto- ja puhdistuspalvelua kaikille raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden purettavilla hiukkassuodattimille. 

Tilaa DPF-huolto:

Ilkka Kuusiniva
020 7810 267
ilkka.kuusiniva(at)proventia.com

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä:

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Haluatko lisätietoa jälkiasennusjärjestelmistä ja niiden soveltuvuudesta ajoneuvoosi, tai DPF-huoltopalvelustamme. Soita jo tänään:

Ilkka Kuusiniva
Puh. 020 7810 267
Ilkka.kuusiniva (at) proventia.com

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, jos haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä:

Ota yhteyttä