Hybridi-ja sähköautojen akustojen testauslaboratorio

Proventian modulaariset, olosuhdetestausominaisuuksilla varustetut hybridi-sähköajoneuvojen akustojen testauslaboratoriot  optimoidaan asiakkaan vaatimusten ja käyttäjien mieltymysten mukaisesti. Akkusyklerit, testilaitteistot ja automaatiojärjestelmät valitaan laajimmasta mahdollisesta avainkomponenttitoimittajien joukosta. Akustojen testauslaboratorioiden eri variaatiomahdollisuudet tarjoavat joustavuutta testikeskusrakentamiseen. Akustojen olosuhdekammiossa voidaan testata samanaikaisesti useita akkumoduuleja tai täysikokoisia akustoja. Proventian modulaariset akkujen testikammiot ovat helppo kuljettaa, integroida olemassa oleviin puitteisiin ja ottaa nopeasti käyttöön.

Testilaboratorio koostuu suurista moduuleista, joita on helppo kuljettaa ja nopea asentaa paikan päällä. Modulaarisia testauskammioita voidaan asentaa sekä sisä- että ulkotiloihin. Modulaarisuus tuo testaukseen merkittävää joustavuutta myös tulevaisuuden testauksen näkökulmasta.

 

Akustojen olosuhdekammiot

Proventian modulaarinen akustojen olosuhdekammio (L2,8 m × L4,0 m × H2,5 m) on yksi markkinoiden suurimmista. Kammioon mahtuu täysikokoinen akusto, ja se tarjoaa riittävästi tilaa testata myös useita akustoja samanaikaisesti. Proventian olosuhdelaboratoriot täyttävät EU:n autoteollisuuden (EUCAR) riskitaso 6:n vaatimukset, EU:n konedirektiivin määräykset sekä terveys- ja turvallisuusmääräykset. Modulaariset testisolut ja -keskukset varustetaan nykyaikaisilla turvaominaisuuksilla, asiakkaan valitsemat sammutus- ja hälytysjärjestelmät mukaan lukien.

 

Vapaa integraattori

Modulaariset akustojen testauslaboratoriot voidaan integroida olemassa oleviin puitteisiin ja käytettävissä olevaan infrastruktuuriin (jäähdytysvesi, ilmastointi, hälytysjärjestelmät).
Proventia on vapaa integraattori, joka toimittaa akkutestauslaboratorion avaimet käteen -periaatteella. Teemme yhteistyötä suoraan mittauslaite- ja automaatiojärjestelmätoimittajien kanssa. Näin saamme aina parhaan mahdollisen asiantuntemuksen ja kokemuksen asiakkaidemme käyttöön. Asiakas saa aina EU:n konedirektiivin mukaisen, CE-merkityn, kattavilla turvaominaisuuksilla varustetun ja vaatimustensa mukaisen akkutestaussolun, joka on lisäksi helppo kuljettaa kaikkialle maailmaan.

 

Miksi Proventian modulaarinen akustojen olosuhdelaboratorio?

  • Soveltuu akkumoduulien ja akustojen testaukseen
  • Optimoitu ratkaisu asiakaskohtaisiin testikäytäntöihin
  • Tehdasvalmisteinen, testattu laboratorio, joka on nopea asentaa ja ottaa käyttöön
  • Integroituu erilaisiin testijärjestelmiin ja testikeskuksiin
  • Helppo kuljettaa ja siirtää tarvittaessa
  • Täyttää EUCAR riskitason 6 vaatimukset
  • Täyttää EU:n konedirektiivin määräykset sekä työterveys- ja turvallisuusmääräykset
  • Skaalautuu yhdestä testisolusta monipuolisiksi testikeskuksiksi - nopeasti tarpeen mukaan