Polttomoottoreiden testauslaboratoriot

Proventia tarjoaa ainutlaatuisia polttomoottorien testauslaboratorioita, jotka on suunniteltu kompakteiksi ja helposti kuljetettaviksi yksiköiksi. Modulaariset testisolumme on optimoitu ja varusteltu asiakkaan vaatimukset, tarpeet ja käyttötottumukset huomioiden. Kaikki Proventian testauslaboratoriot ja -keskukset integroituvat olemassa oleviin puitteisiin sekä erilaisiin moottoreiden testipenkkiratkaisuihin. Proventian modulaariset testauslaboratoriot on helppo kuljettaa ja nopea ottaa käyttöön. 

 

Modulaariset polttomoottoritestisolut

Tarjoamme modulaarisista testilaboratorioistamme erilaisia variaatioita kaikenlaisiin polttomoottoreiden testaustarpeisiin. Jokainen testisolu on jaettu muutamaan suurempaan moduuliin, jotka on helppo kuljettaa ja koota asiakkaan luona.

Vapaa integraattori

Vapaana integraattorina Proventia toimii suoraan keskeisten järjestelmä- ja laitetoimittajien kanssa ja pystyy näin tarjoamaan ainutlaatuisia dynamometrien, taajuusmuuntajien, testauslaitteiden ja automaatiojärjestelmien yhdistelmiä. Läheinen yhteistyö johtavien avaintoimittajien kanssa varmistaa, että asiakkaillamme on käytössään paras mahdollinen testausosaaminen. Tarjoamme lisäksi erilaisia tukipalvelumoduuleja, jotka voidaan rakentaa palvelemaan useampia testilaboratorioita.

 

Avaimet käteen -toimituksena

Avaimet käteen -toimittajana Proventia suunnittelee ja toimittaa ​​CE-merkittyjä polttomoottoritestauslaboratorioita kattavin turvaominaisuuksin. Moottorilaboratoriomme täyttävät EU:n konedirektiivin määräykset ja noudattavat työterveys- ja turvallisuusmääräyksiä. Solujen kaikki yksityiskohdat ja laitteiden paikat suunnitellaan, asennetaan ja testataan tehtaalla ennen toimitusta, mikä varmistaa nopean kokoonpanon ja käyttöönoton asiakkaalla. Valmiit moduulit voidaan helposti kuljettaa kaikkialle maailmaan.

Miksi modulaarinen moottoritestauslaboratorio?

  • Valmiiksi suunniteltu, testattu ja tehtaalla valmistettu
  • Helppo kuljettaa ja nopea ottaa käyttöön
  • Toimii erilaisten testipenkkien ja automaatiojärjestelmien kanssa
  • Integroituu olemassa oleviin puitteisiin
  • Optimoitu asiakkaan tarpeisiin
  • Äänieristetty ja paloturvallinen rakenne
  • Noudattaa  EU:n konedirektiiviä sekä työterveys- ja turvamääräyksiä
  • Helppo päivittää tarvittaessa