Visio: Nollapäästöisyys

OSAAMISALUEEMME

Innovaattoreita, insinöörejä ja ongelmanratkaisijoita – me olemme juuri heitä. Ennen kaikkea olemme kanssaihmisiä ja kumppaneita asiakkaillemme. Yhdessä kamppailemme ilmastonmuutosta ja ilmansaasteita vastaan. Työkalujamme ovat voittavat modulaariset testausratkaisut ja työkoneiden järjestelmät ja komponentit moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen.

 

OEM päästöjen hallinta

Menesty kanssamme. Valmistaudu tuleviin päästöstandardeihin ja pidä koneesi energiatehokkaina – keskiössä ketteryys, innovatiivisuus ja korkea laatu.

 

Jälkiasennukset

Paranna paikallista ilmanlaatua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Paras toimia nyt: jälkiasennuksella vähennät päästöt busseista, kuorma- ja pakettiautoista.

 

Testaus­järjestelmät

Modulaarisuus on tapamme rakentaa testisoluja ja -keskuksia. Sähkö- ja hybridiajoneuvoille, niiden voimalinjoille, akkupaketeille tai vetypolttokennoille.

 Lämpöeristeet

Lämpö­eristeet

Kun lämpötilalla on väliä, tarjoamme suorituskykyistä ja innovatiivista eristysteknologiaa vaativiin moottorisovelluksiin. Isoja tai pieniä sarjoja.

 Sähköiset voimalinjat

Akustot

Ota jättiharppaus kohti nollapäästöjä Proventian akkujärjestelmillä. Kehitämme tehokkaita akkuja hybridityökoneille – suuntana puhdas tulevaisuus.

Blogi

Suunnittelijamme luovat upeita ratkaisuja matkalla kohti vähähiilisyyttä ja nollapäästöjä. Tule mukaan, niin tiedät kuinka ekspertimme sen tekevät.