Vetypolttokennojen testausratkaisut

Akustojen ohella vetypolttokennot ovat  päästötön voimanlähdevaihtoehto niin ajoneuvo- kuin teollisuusmoottorisovelluksiin.  Vetyteknologian yleistyessä, tarvitaan erityisesti niiden kehittämiseen ja testaamiseen suunniteltuja testausratkaisuja.
Testausratkaisut vetypolttokennoille

Useita variaatioita eri tarpeisiin

Proventian modulaarisesta konseptista voidaan rakentaa turvallisia testitiloja myös vetypolttokennojen ja -kennostojen kehitykseen ja  testaamiseen. Modulaarisista testisoluista on saatavilla useita variaatioita ja malleja erilaisiin tilavaatimuksiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Testaussolut valmistetaan vetypolttokennotestauksen korkeat ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset huomioiden.

Vapaa järjestelmäintegraattori

Vapaana integraattorina voimme asentaa testaussoluihimme mitkä tahansa asiakkaan valitsemat testilaite- ja automaatiojärjestelmät. Testisolu rakentuu tehdasvalmisteisista moduuleista. Valmiit moduulit on helppo kuljettaa ja koota paikan päällä kokonaisiksi testauslaboratorioksi ja testikeskuksiksi. Modulaarisuus mahdollistaa testisolujen sijoittamisen turvallisesti kauemmas muista rakennuksista, mutta lähelle vetyvarastoja. Proventian muiden modulaaristen ratkaisujen tavoin vetypolttokennojen testaussoluja on helppo päivittää, laajentaa tai siirtää tarvittaessa uuteen sijaintiin. 

Helposti päivittettävät testaussolut

Miksi Proventian testausratkaisu vetypolttokennojen kehitykseen?

  • Nopein tapa lisätä vetypolttokennojen testauskapasiteettia
  • Eri testilaitteita ja automaatioita voidaan integroida vapaasti
  • Täyttää alan tehokkuus-, ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset
  • Sopeutuu asiakaskohtaisiin testauskäytäntöihin
  • Avaimet käteen - toimitus

Lue lisää testausratkaisuistamme polttokennojeen tuotekehitykseen ja testaukseen englanninkielisiltä sivuiltamme>>