Uratarinat

Proventialla pääset toteuttamaan itseäsi ja osaamistasi tekemällä työtä, joka hyödyttää koko maailmaa – siis meitä kaikkia. Monet työntekijämme odottavat työltä merkityksellisyyttä ja vastuullisuutta sekä mahdollisuutta vaikuttaa ympäristön ja ihmisten hyvinvointiin. Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin Proventialla!

Tuotepäällikkö Jari

Tuotepäällikkö Jari Granath vetää Proventialla tiimiä, jossa kehitetään akkuja sähköisiin työkoneisiin. "Mun urapolku on ollut sellainen, että tein diplomityön Proventialle ja jäin taloon."

Projektipäällikkö Henri

Projektipäällikkö Henri Runtti työskentelee läheisessä yhteistyössä niin tiimin kuin kansainvälisten asiakkaidenkin kanssa. "Itse tykkään tässä työssä vaihtelusta. Siitä, että saa oikein heittäytyä ongelmanratkaisuun."

Mekaniikkasuunnittelija Eero

Mekaniikkasuunnittelija Eero Kotimäki tutustui Proventiaan jo kouluaikana: "Silloin tuli jo tunne, että tänne olisi mahtava päästä."

Controller Titta

Controller Titta Järvelää työllistävät monipuoliset taloushallinnon tehtävät: "Kyllä Proventia on aika lähellä unelmatyöpaikkaa."

Hae meille töihin

Katso tällä hetkellä avoinna olevat tehtävämme. Jos tällä hetkellä ei ole avoinna toiveittesi mukaista työpaikkaa, jätä avoin hakemus.

Avoimet työpaikat