Töihin Proventialle

Haluatko sinä olla tekemässä puhtaampaa tulevaisuutta ja tulevaisuuden teknologioita? Proventian tuotteet ja palvelut kehittävät ajoneuvo- ja työkoneteollisuutta kohti vähäpäästöisyyttä ja hiilineutraaliutta. Tutustu tehtäviimme ja avoimiin työpaikkoihimme!

Visiomme

Nollapäästöisyys.

Työnantajalupauksemme

Kun proventialaisilta kysytään, mikä heidän työpaikassaan on parasta, kolme asiaa nousee esiin: merkityksellinen työ puhtaan ympäristön puolesta, asiakaslähtöisyys ja hyvä työilmapiiri.

Meille tullaan ja jäädään merkityksellisen työn ja innostavan työkulttuurin vuoksi, ja meillä jokaisen työpanos on tärkeä osa asiakkaan ratkaisua. Haluamme olla edelläkävijä teknologisissa ratkaisuissa. Huomennakin.

Teemme tänään puhtaampaa huomista.
Tuemme asiakkaidemme menestystä fiksuilla teknologisilla ratkaisuillamme.
Yhdessä tehden kehitymme koko ajan.

Mitä Proventialla tehdään?

Meillä voit työskennellä mielenkiintoisissa tehtävissä usealla osaamisalueella. Teemme ratkaisuja kansainvälisille huippuasiakkaille akku-, ajoneuvo- ja työkoneteollisuuteen.

Tällä hetkellä avoimena olevat tehtävät löydät täältä:

Avoimet paikat

Tuotekehitys / sähkö- & akkutekniikka

Tuotekehitys / sähkö- & akkutekniikka

Haluatko suunnitella ja toteuttaa uusia ratkaisuja sähköistyvälle ajoneuvo- ja työkoneteollisuudelle? Meillä pääset luomaan hienoja tuotteita ja edistyksellisiä ratkaisuja, kuten sähköautojen testauskeskuksia ja hybridityökoneiden akkuteknologiaa.

Tuotekehitys / konetekniikka ja mekaniikka

Tuotekehitys / konetekniikka ja mekaniikka

Kun koneet, niiden toiminta ja suunnittelu kiinnostaa, Proventia on sinulle oikea paikka. Tuotekehitysosastomme suunnittelevat ja toteuttavat tuotteita ja järjestelmiä omien alojensa johtaville toimijoille. Meillä on pitkä kokemus työkoneiden ja ajoneuvojen voimalinjoista, laaja-alaista teknologiaosaamista sekä innovatiivisuutta arvostava tuotekehityskulttuuri.

Myynti ja projektitoiminta

Myynti ja projektitoiminta

Menestyksemme perusta on aito, positiivinen asiakaskokemus, jonka luovat asiakkaidemme tarpeita kokonaisvaltaisesti ymmärtävät, proaktiivisesti palvelevat myyjämme ja projektipäällikkömme. Proventialla työskentelet ajoneuvo- ja työkoneteollisuuden edelläkävijöiden kanssa.

Tuotanto, osto ja tuotannonsuunnittelu

Tuotanto, osto ja tuotannonsuunnittelu

Valmistusfilosofiamme on yksinkertainen: laatua vastuullisesti ja sovitussa aikataulussa. Valmistamme asiakkaillemme tuotteita ja ratkaisuja Suomessa ja Tšekissä. Operatiivisessa toiminnassamme huomioimme niin ympäristön kuin tulevat sukupolvet.

Taloushallinto, HR, ICT ja viestintä

Taloushallinto, HR, ICT ja viestintä

Taloushallintomme, HR:n, ICT:n ja viestinnän osaajamme auttavat kaikkia liiketoimintojamme menestymään. Näissä tehtävissä tarvitaan numero- ja raportointiosaamista, riskienhallinta- ja neuvontakykyjä, kehittämistaitoja sekä luovuutta.

Hae meille töihin

Katso tällä hetkellä avoinna olevat tehtävämme. Jos tällä hetkellä ei ole avoinna toiveittesi mukaista työpaikkaa, jätä avoin hakemus.

Avoimet työpaikat

Jätä avoin hakemus

Seuraa meitä Facebookissa ja LinkedInissä, niin saat tietää uusista avoimista tehtävistä aina ensimmäisten joukossa!

Proventia Facebook  Proventia LinkedIn

 
Lue myös blogistamme, minkälaisia edistyksellisiä ratkaisuja suunnittelijamme pohtivat päivittäin.

Proventian blogi