Töihin Proventialle

Jos vaadit työltäsi merkityksellisyyttä ja työnantajaltasi oikeasti vastuullista toimintaa, viihdyt Proventialla. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja osaamistasi tekemällä työtä, joka hyödyttää koko yhteiskuntaa, meitä kaikkia.

Me huomioimme ihmiset, ympäristön ja tulevat sukupolvet – visionamme nollapäästöisyys. Tuotteemme ja palvelumme moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen vähentävät päästöjä, tehostavat ajoneuvojen testausta ja lisäävät akustojen kestoa. Uudet oppimishaluiset osaajat varmistavat menestyksemme nopeasti kehittyvässä ajoneuvoteollisuudessa.

Myynti-insinööri Jouni Lantto kertoo kansainvälisestä työstään Proventialla: "Myyntitapahtuma on projekti, missä me yhdessä asiakkaan kanssa räätälöidään heidän ratkaisuaan."

Rohkeasti proventialainen

Me proventialaiset olemme oma-aloitteisia ja rohkeita tekemään uudenlaisia ratkaisuja. Meitä yhdistää halu oppia ja tehdä yhdessä uutta, samoin joustavuus erilaisissa tehtävissä ja tilanteissa. Jokainen proventialainen on tärkeä ja arvostamme omaamme ja toistemme työtä ja tehtäviä. Palvelemme asiakkaitamme hyvällä fiiliksellä ja positiivisella asenteella, vahvistamme asiakkaidemme kilpailuetua ja menestystä kehittämillämme ratkaisuilla.  

Controller Titta Järvelää työllistävät monipuoliset taloushallinnon tehtävät: "Kyllä Proventia on aika lähellä unelmatyöpaikkaa."

Parasta Proventialla

Osaavat ja hyvinvoivat ihmiset ovat Proventian tärkein menestystekijä. Olemme hyvähenkinen työyhteisö, jossa on aitoa intoa tekemiseen. Meillä pääset tekemään mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Mekaniikkasuunnittelija Eero Kotimäki tutustui Proventiaan jo kouluaikana: "Silloin tuli jo tunne, että tänne olisi mahtava päästä."