Päästöjärjestelmät ja -teknologiat

Me tarjoamme kokonaisvaltaista päästöjärjestelmäasiantuntemusta sekä järjestelmien integrointiosaamista. Yhdistämme SCR-, DPF- ja DOC-teknologioita ja räätälöimme pakokaasun puhdistusjärjestelmiä nykyisiin ja tuleviin Stage-, Tier- ja Euro-päästömääräyksiin. Toimitamme integroituja, korkealuokkaisia ja testattuja pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmiä. Huipputehokkaat pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmämme suunnitellaan ja räätälöidään sopimaan ahtaimpiinkin tiloihin.

Nykyiset EU Stage V -päästömääräysten mukaiset typenoksidien vähentämistavoitteet tarkoittavat, että päästöjärjestelmissä on yhdisteltävä eri teknologioita, muun muassa DOC-, DPF- ja SCR-teknologioita. Korkeat NOx-vähentämistavoitteet tarkoittavat, että SCR:n suorituskykyä on parannettava kaikin mahdollisin tavoin. Juuri tässä voimme tarjota parasta asiantuntemustamme, muun muassa suunnittelussa, urean sekoituksessa ja lämpöeristeosaamisessa

 

Parempaa toimivuutta  Proventian omilla teknologiainnovaatioilla

Suunnittelemme pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmät asiakkaille hyödyntäen moottorivalmistajien omia päästöjen hallintakonsepteja ja sertifioituja komponentteja, joihin yhdistämme Proventian omia innovaatioita muun muassa urean sekoituksesta ja lämmönhallinnasta. Teemme läheistä yhteistyötä parhaiden katalysaattori- ja komponenttivalmistajien kanssa ja tarjoamme asiakkaillemme luotettavia ja päästömääräykset täyttäviä pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmiä.

 

Miksi työkoneiden päästöjärjestelmien tuotekehitystä tarvitaan?

  • Tila-ahtaus työkoneissa
  • Pintojen lämpötilahaasteet
  • Lyhyt sekoitusmatka ruiskutuksesta SCR-kennolle
  • Tarvitaan järjestelmien räätälöintiä eri sovelluskohteisiin
  • Kestävyysvaatimukset

Miksi Proventia?

Koska tarjoamme

  • Kokonaisvaltaisia päästöjärjestelmiä laajalle tehoalueelle (56 - 1 000 kW)
  • Optimoituja ratkaisuja jokaiseen moottoriin ja koneeseen, validoituja vakiokomponentteja hyödyntäen
  • Suunnittelu-, simulointi- ja testauspalveluja - kaikki samasta osoitteesta