Työkoneiden järjestelmät ja komponentit

Proventian työkoneiden järjestelmät ja komponentit -liiketoiminta-alue tarjoaa innovatiivisia teknologiaratkaisuja haitallisten päästöjen vähentämiseen ja koneiden ja ajoneuvojen energiatehokkuuden parantamiseen. Ratkaisumme auttavat hillitsemään ilmastonmuutosta ja vähentämään paikallisia päästöjä.

Työkoneet ovat haastavia kohteita ympäristöystävällisen, energiatehokkaan voimansiirron kannalta: konetyyppejä, konemalleja ja käyttöympäristöjä on lukemattomia. Proventian laaja asiantuntemus voimalinjoista ja haastavista työkoneiden käyttöympäristöistä on tehnyt meistä pätevän kumppanin moottori- ja työkonevalmistajille kehittämään tulevaisuuden puhtaita energiatehokkaita koneita ja ajoneuvoja. Olivatpa ne sitten täysin sähköisiä, hybridi- tai polttomoottorikoneita tai -ajoneuvoja. Työkoneiden järjestelmissä ja komponenteissa keskitymme sovelluksiin, joihin ei ole olemassa yhtä yleistä ratkaisua, vaan joissa tarvitaan järjestelmien ja komponenttien räätälöintiä. Proventian työkoneiden järjestelmiin ja komponentteihin kuuluu:

  • Päästöjen puhdistusjärjestelmät: sovelluskohtaisia pakokaasujen jälkikäsittelyratkaisuja OEM työkonemarkkinoille ja raskaan liikenteen jälkiasennussovelluksiin
  • Lämpöeristekomponentit: tehokkaita eristysratkaisut vaativiin moottorisovelluksiin
  • Sähköiset voimalinjat: järjestelmiä ja komponentteja työkoneiden sähköisiin tai hybridivoimalinjoihin, esimerkiksi suuritehoisia akkuja hybridityökoneisiin.