Polttomoottoreiden testausratkaisut

Tutkimus, tuotekehitys ja testaus ovat aina olleet keskeinen osa Proventian toimintaa. Pitkä kokemuksemme moottoreiden ja päästöjärjestelmien sekä testauksesta että niiden toiminnasta on ollut merkittävä etu käytännöllisten testausratkaisujen suunnittelussa ja valmistuksessa

Polttomoottoreiden testaus

Kompakti testauslaboratorio

Proventian polttomoottorien testauslaboratoriot on suunnitellaan kompakteiksi ja helposti kuljetettaviksi yksiköiksi. Modulaariset testisolumme on optimoitu ja varusteltu asiakkaan vaatimukset, tarpeet ja käyttötottumukset huomioiden. Kaikki Proventian testauslaboratoriot ja -keskukset integroituvat olemassa oleviin puitteisiin sekä erilaisiin moottoreiden testipenkkiratkaisuihin. Modulaariset testilaboratoriot skaalautuvat yhdestä testisolusta monipuolisiksi testikeskuksiksi.

Avaimet käteen toimitus

Tapamme toimia integraattorina tarjoaa asiakkaalle laajimman mahdollisen valikoiman testilaitteita, automaatiojärjestelmiä ja teknologioita, joista löytyy aina paras mahdollinen yhdistelmä, joka vastaa asiakkaan vaatimuksiin ja toiveisiin. Testilaboratorio rakennetaan tehdasvalmisteista moduuleista, jotka on helppo kuljettaa ja koota valmiiksi testauslaboratorioksi paikan päällä.  Modulaarisia polttomoottoritestisoluja voidaan joustavasti sijoittaa joko sisä- tai ulkotiloihin. Toimitamme modulaarisen testisolun avaimet käteen ratkaisuna asiakkaillemme.

Miksi modulaarinen moottoritestauslaboratorio?

  • Nopeasti lisää testauskapasiteettia
  • Eri testilaitteita ja automaatiota voidaan yhdistää vapaasti
  • Täyttää moottoritestauksen suorituskyky- ja turvallisuusvaatimukset
  • Teknisesti optimoitu, itsenäinen testaussolu
  • Joustava ratkaisu, johon on helppo tehdä muutoksia

Lue lisää testausratkaisuistamme polttomoottorien kehitykseen ja testaukseen englanninkielisiltä sivuiltamme>>