tammi 4, 2024

Jani Mäntylä nimitetty Proventia Test Solutionsin liiketoimintajohtajaksi, Harri Kervinen myyntijohtajaksi

Jani Mäntylä (ins.) on nimitetty liiketoimintajohtajaksi Proventia Group Oyj:n Test Solutions -liiketoimintaan 2.1.2024 alkaen. Harri Kervinen jatkaa Proventia Test Solutions -liiketoiminnan myyntijohtajana. Kervinen raportoi liiketoimintajohtaja Mäntylälle ja Mäntylä raportoi Proventia Group Oyj:n toimitusjohtaja Jari Lotvoselle.

 

”Panostamme Test Solutions -liiketoiminnan kehittämiseen, minkä myötä on luonnollista jakaa vastuuta useammalle henkilölle. Nyt tehdyt nimitykset vahvistavat Test Solutions -liiketoimintamme itsenäisyyttä ja tukevat toiminnan kehittämistä edelleen. Jani on loistava lisä Test Solutions -tiimiin ja tuo mukanaan pitkän kokemuksensa akkuteollisuudesta ja testauksesta. Hänellä on lisäksi laaja-alaista osaamista liiketoiminnan johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä”, sanoo Proventian toimitusjohtaja Jari Lotvonen.  

”Keskitymme strategiamme mukaisesti Test Solutions -liiketoiminnan myynnissä akkujen tuotekehitykseen ja testaukseen tarkoitettuihin tuotteisiin. Harrin vankka kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta yhdistettynä hänen monipuoliseen ymmärrykseensä akkujen testauksesta on merkittävä etu, kun pyrimme vahvistamaan nykyisiä kumppanuuksiamme ja asiakassuhteitamme sekä laajentamaan markkina-aluettamme maantieteellisesti. Toivotan Janille ja Harrille menestystä heidän uusissa tehtävissään ja odotan innolla heidän panostaan Test Solutions -liiketoiminnan kehittämisessä seuraavalle tasolle”, Lotvonen jatkaa.

Jani Mäntylä on toiminut JOT Automationilla myynnin ja tuotekehityksen johtotehtävissä 12 vuotta, viimeksi yhtiön toimitusjohtajana. 

Lisätietoja:
Jari Lotvonen
CEO, Proventia Group Oyj
puh. 0400 68 4072
jari.lotvonen(at)proventia.com


Proventia Group on kansainvälisesti toimiva suomalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja ilmansaasteongelman ratkaisemiseksi. Proventia kehittää ja valmistaa työkoneiden päästöjä vähentäviä ja energiatehokkuutta parantavia järjestelmiä ja -komponentteja sekä modulaarisia testauskeskuksia akkujen ja sähköajoneuvojen tuotekehitykseen. Proventia huomioi kaikessa toiminnassaan ihmiset, ympäristön ja tulevat sukupolvet – visionaan nollapäästöisyys.  

Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 200 alan ammattilaista Suomessa, Tšekissä ja Englannissa. www.proventia.com