Hybridi- ja täyssähkövoimalinjojen testauslaboratorio

Modulaariset testauslaboratoriot ovat ihanteellisia sähköisten ja hybridivoimalinjojen testaukseen. Voimme toteuttaa monenlaisia ​​henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen voimalinjatestipenkkejä. Modulaariset testausjärjestelmät optimoidaan muun muassa suorituskyvyn sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Testausratkaisun dynamometrit, invertterit, simulaattorit, testilaitteet ja automaatiojärjestelmät valitaan aina avainkomponenttitoimittajien laajimmasta mahdollisesta joukosta. Modulaariset testisolut on helppo kuljettaa ja nopea integroida olemassa oleviin puitteisiin.  

 

Sähköistettyjen voimalinjojen testauslaboratoriot

Proventian modulaariset testausjärjestelmät soveltuvat monenlaisiin hybridi- ja sähkövoimalinjojen testauksiin, mukaan lukien kokonaiset, 2- ja 4-vetoiset hybridi- ja täyssähköiset voimansiirtojärjestelmät.

Jokainen testilaboratorio koostuu muutamista suurista moduuleista, jotka helppo kuljettaa ja nopea asentaa kohteessa. Modulaariset voimalinjojen testilaboratoriot soveltuvat asennettavaksi sekä sisä- että ulkotiloihin, mikä tuo merkittävää joustavuutta uusien puitteiden järjestämiseen myös tulevaisuudessa.

Proventia integraattorina

Proventia on integraattori, joka toimii suoraan yhteistyössä avainkomponenttivalmistajien kanssa. Voimme integroida testauslaboratorioihimme dynamometrejä, inverttereitä, testilaitteistoja ja automaatiojärjestelmiä vapaasti eri toimittajien valikoimista. Näin saamme aina eri toimijoiden laajan asiantuntemuksen ja kokemuksen asiakkaidemme käyttöön, ja voimme suunnitella ja toteuttaa parhaan mahdollisen järjestelmäkokoonpanon, joka vastaa asiakkaan vaatimuksiin. Proventian modulaariset voimalinjatestisolut voidaan integroida olemassa oleviin puitteisiin ja asiakkaan testauskäytäntöihin. Varsinaisen testilaboratorion lisäksi voimme rakentaa myös testisolujen tukipalveluyksiköitä, esimerkiksi valmistelutiloja ja useita testisoluja palvelevia modulaarisia valvomoja.

Voimalinjalaboratoriot avaimet käteen -toimituksena

Toimitamme EU:n konedirektiivin mukaisia, CE merkittyjä, kattavilla turvaominaisuuksilla varustettuja hybridi- ja täyssähköisten voimalinjojen testauslaboratorioita. Kaikki laitteistot ja yksityiskohdat suunnitellaan, asennetaan ja testaan jo tehtaalla, mikä varmistaa testisolujen nopean kokoonpanon asiakkaan tiloissa. Moduulit on helppo kuljettaa kaikkialle maailmaan.

Miksi modulaarinen voimalinjojen testauslaboratorio?

  • Tehdasvalmisteinen, testattu laboratorio
  • Helppo kuljettaa ja nopea asentaa ja ottaa käyttöön
  • Testisoluun voidaan integorida erilaisia testipenkkejä ja automaatiojärjestelmiä
  • Voidaan liittää olemassa oleviin laitossyöttöihin ja puitteisiin
  • Äänieristetty ja paloturvallinen rakenne
  • Täyttää EU:n konedirektiivin vaatimukset sekä työterveys- ja turvamääräykset
  • Helppo päivittää ja siirtää tarvittaessa