Visio: Nollapäästöisyys

OSAAMISALUEEMME

Innovaattoreita, insinöörejä ja ongelmanratkaisijoita – me olemme juuri heitä. Ennen kaikkea olemme kanssaihmisiä ja kumppaneita asiakkaillemme. Yhdessä kamppailemme ilmastonmuutosta ja ilmansaasteita vastaan. Työkalujamme ovat voittavat modulaariset testausratkaisut ja työkoneiden järjestelmät ja komponentit moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen.

 

OEM päästöjen hallinta

Menesty kanssamme. Valmistaudu tuleviin päästöstandardeihin ja pidä koneesi energiatehokkaina – keskiössä ketteryys, innovatiivisuus ja korkea laatu.

 

Jälkiasennukset

Paranna paikallista ilmanlaatua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Paras toimia nyt: jälkiasennuksella vähennät päästöt busseista, kuorma- ja pakettiautoista.

 

Testaus­järjestelmät

Modulaarisuus on tapamme rakentaa testisoluja ja -keskuksia. Sähkö- ja hybridiajoneuvoille, niiden voimalinjoille, akkupaketeille tai vetypolttokennoille.

 Lämpöeristeet

Lämpö­eristeet

Kun lämpötilalla on väliä, tarjoamme suorituskykyistä ja innovatiivista eristysteknologiaa vaativiin moottorisovelluksiin. Isoja tai pieniä sarjoja.

 Sähköiset voimalinjat

Sähköiset voimalinjat

Ota jättiharppaus kohti nollapäästöjä Proventian sähköisillä voimalinjoilla. Kehitämme tehokkaita akkuja hybridityökoneille – suuntana puhdas tulevaisuus.

Blogi

Suunnittelijamme luovat upeita ratkaisuja matkalla kohti vähähiilisyyttä ja nollapäästöjä. Tule mukaan, niin tiedät kuinka ekspertimme sen tekevät.