NOxBUSTER® City korottaa ajoneuvon päästöluokkaa

Proventia NOxBUSTER® City DPF + SCR on päästöjen hallintajärjestelmä, joka voidaan jälkiasentaa jo liikenteessä oleviin raskaisiin ajoneuvoihin, kuten linja-autoihin, jäteautoihin ja kuorma-autoihin. NOxBUSTER® City vähentää päästöjä aina Euro VI -päästötasolle asti.

Proventian urean sekoitusteknologia yhdessä edistyneen katalyyttiteknologian ja optimoidun lämmönhallinnan kanssa mahdollistaa sen, että NOxBUSTER® -järjestelmän avulla saavutetaan korkeat päästöalenemat todellisessa kaupunkiliikenteessä ilman lisälaitteita tai komponentteja. Järjestelmä on integroitu sopimaan jokaiseen ajoneuvoon, eikä ajoneuvoon tarvitse tehdä rakenteellisia muutoksia.

Proventia tarjoaa lisäpalveluna myös PROCARE ™ Drive -telematiikkaratkaisun jatkuvaa seurantaa ja raportointia varten. Järjestelmä tarjoaa reaaliaikaista informaatiota NOx-päästöistä sekä pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmän puhdistustuloksista vuorokauden ympäri.

 

Toimii matalissa lämpötiloissa

Teknologiat, jotka Proventia on kehittänyt vaativiin OEM-työkonesovelluksiin, tukevat vahvasti jälkiasennusjärjestelmäosaamista. NOxBUSTER® City -järjestelmä yhdistää dieselhiukkassuodattimen (DPF) sekä SCR-teknologian parhaan mahdollisen päästöaleneman saavuttamiseksi. SCR käyttää ureaa (AdBlue®) vähentääkseen typenoksidien määrää katalysaattorissa. SCR-järjestelmä koostuu SCR-katalysaattorista, urean annostelujärjestelmästä, ureasäiliöistä, -sekoittimesta ja -johdoista, erilaisista antureista sekä ohjausyksiköstä. Järjestelmään on integroitu dieselhiukkassuodatin, joka vähentää pienhiukkas- (PM), hiilivety- (HC) ja hiilimonoksidipäästöjä (CO).

NOxBUSTER® Cityn urean sekoitus on kehitetty kymmenen vuoden tutkimus- ja kehitystyön tuloksena. Se perustuu patentoituun teknologiaan, joka mahdollistaa urean ruiskuttamisen myös matalissa pakokaasulämpötiloissa. NOxBUSTER® City:n lämpöeristämiseen käytämme omaa integroitua eristeratkaisua. Optimoitu eristys parantaa SCR:n suorituskykyä estämällä lämpösäteilyn järjestelmän ulkopuolelle ja pitämällä järjestelmän pintalämpötilan matalana.

 

Testattua teknologiaa

NOxBUSTER® City on testattu World Harmonized Vehicle Cyclen (WHVC) ja Millbrook London Transport Busin (MLTB) standardien mukaisesti riippumattomissa testauslaboratorioissa. Testeissä järjestelmä saavutti erinomaiset NOx-alenemat sekä Euro VI -päästövaatimukset todellisessa kaupunkiajossa. Ajonaikaiset testit on tehty kannettavalla päästöjenmittausjärjestelmällä (PEMS). NOxBUSTER® City:n toiminta on todistettu käytännössä jopa arktisissa lämpötiloissa, kylmäkäynnistysvaiheet mukaan lukien. NOxBUSTER® City ei tarvitse erillistä aktiivista lämmitystä.

Proventia tarjoaa lisäpalveluna PROCARE ™ Drive -telematiikkaratkaisun, joka tarjoaa reaaliaikaista informaatiota järjestelmän toiminnasta ja päästövähennyksistä ajoneuvon päivittäisellä reitillä.

Miksi NOxBUSTER® City?

 • Korkeat NOx-päästöalenemat - jopa matalissa pakokaasulämpötiloissa (alle 200 °C).
 • Vähentää PM-, CO- ja HC-päästöjä.
 • Toiminta todennettu niin laboratoriotesteissä kuin ajonaikaisissa testeissä oikeassa kaupunkiliikenteessä
 • Toimii tavallisella AdBlue®-lisäaineella - ylimääräisiä sähköisiä lämmityslaitteita ei tarvita
 • Patentoitu ureansekoitus mahdollistaa urean ruiskuttamisen matalissa lämpötiloissa - ei aiheuta saostumia
 • Edistyksellinen lämmöneristys pitää lämmön järjestelmän sisällä ja parantaa siten SCR:n toimintaa
 • Matala pintalämpötila - ei riskiä muille herkille moottorin osille
 • Helppo asentaa ja huoltaa
 • Jatkuva NOx-päästöjen ja järjestelmän suorituskyvyn seuranta ja raportointi Proventia PROCARE ™ Drive -sovelluksen avulla verkossa
 • Asennusvalmiit mallit yleisimmille linja- ja kuorma-autoille
 • ULEZ- ja CVRAS-hyväksynnät Isossa-Britanniassa
 • Hyväksytty Saksan jälkiasennushankkeisiin
 • Hyväksytty ruotsalaisiin ja suomalaisiin jälkiasennusohjelmiin
 • Maailmanlaajuisesti asennettu jo yli 5000 järjestelmää