Haemme

ASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset mekaaniset asennukset joko itsenäisesti tai osana ryhmää Proventian testiyksiköiden tuotannossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa työkokemusta esimerkiksi varusteasennuksista teollisuudessa tai raskaassa ajoneuvokalustossa tai työskentelystä kunnossapitoryhmässä. Olet tehnyt pneumatiikka-asennuksia ja erilaisia putkistoasennuksia (esimerkiksi hydrauliikka, neste, polttoaine, ilmanvaihto). Sinulla on mahdollisesti myös kokemusta automaatio- ja pienjänniteasennuksista sekä metallirakenteiden käsittelytaitoa ja painavien tavaroiden siirrossa tarvittava osaaminen. Hitsausosaaminen, tulityötaito ja -kortti ovat eduksi.

Olet omatoiminen ja päättelykykyinen. Puhut ja kirjoitat vähintään tyydyttävästi englantia. Työtehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta käydä muutaman viikon ulkomaankomennuksilla.

 Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa testausliiketoiminnasta vastaava johtaja Harri Kervinen, puhelin 045 128 1117, ma 21.5. klo 9-10.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 29.5. mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com. Otsikoi hakemuksesi sanalla Asentaja.


Proventia on oululainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen. 

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.