Haemme

DOKUMENTOIJAA

Teknisenä dokumentoijana pääasialliset tehtäväsi liittyvät uusien manuaalien tekemiseen Test Solutions -tiimissä. Teemme uudenlaisia, innovatiivisia modulaarisuuteen perustuvia testausyksiköitä, jotka soveltuvat polttomoottoreiden, ajoneuvojen, voimalinjojen sekä e-komponenttien, esimerkiksi sähkömoottoreiden ja akkujen, testaamiseen.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi insinööri tai DI. Sinulla on useamman vuoden työkokemus teknisestä dokumentoinnista ja konedirektiivi on sinulle tuttu. Valmistajan koneturvallisuuskortti on eduksi. Arvostamme myös kokemusta kone- tai laitesuunnittelusta.

Luonteeltasi olet tarkka ja tunnollinen. Puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki. 

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Aaro Heilala, puhelin 050 376 5028, 21.5. klo 10-11 ja 24.5. klo 10-11. 

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 30.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com.  Otsikoi hakemuksesi sanoilla Dokumentoija.


Proventia on oululainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen. 

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.