Haemme nyt

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset suunnittelutehtävät Test Solutions -tiimissä. Teemme uudenlaisia, innovatiivisia modulaarisuuteen perustuvia testausyksiköitä, jotka soveltuvat polttomoottoreiden, ajoneuvojen voimalinjojen sekä e-komponenttien, esimerkiksi sähkömoottoreiden ja akkujen, testaamiseen.

Voit olla kokenut suunnittelija tai vasta työurasi alussa. Olet koulutukseltasi konetekniikan insinööri tai DI. Kokemus SolidWorksista, Catia V5:sta tai V6:sta katsotaan eduksi.

Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Suunnittelijana olet kiinnostunut koko tuotteen elinkaaresta ja pystyt puhumaan sujuvasti niin lujuuslaskelmista kuin luomisen tuskastakin. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä yrityksessämme omien kykyjesi ja halujesi mukaan sitä mukaa, kun osaamisesi ja tuotetuntemuksesi kasvaa. 

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Aaro Heilala, puh. 050 376 5028, ma 21.5. klo 9-10 ja to 24.5. klo 9-10. 

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 24.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com.  Otsikoi hakemuksesi sanoilla Mekaniikkasuunnittelija, PTS.


Proventia on oululainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen. 

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on osa Head Invest teknologiakonsernia.