Haemme nyt

MYYNTIASSISTENTTIA

pääkonttoriimme Ouluun.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat myyntilausten käsittely, laskutus ja rahtiasiat. Myyntiassistenttina olet osa taloushallinnon tiimiä.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Sinulla on arvonlisäverotukseen, kansainväliseen kauppaan sekä vienti- ja tuontiasioihin liittyvää osaamista. Olet toiminut vastaavissa työtehtävissä useamman vuoden. Arvostamme kokemusta toiminnanohjausjärjestelmästä, erityisesti Microsoft Dynamics NAVista. 

Luonteeltasi olet tarkka ja oma-aloitteinen. Pystyt toimimaan erilaisten aikataulujen puitteissa. Kansainvälisessä yrityksessämme olet yhteydessä myös ulkomaisiin asiakkaisiin ja pystyt siksi kommunikoimaan kirjallisesti ja suullisesti sujuvasti myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kaisu Kivioja, puhelin 050 327 5774, ti 15.5. kello 10-11 ja   ma 21.5. klo 15-16.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 23.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry(at)proventia.com.  Otsikoi hakemuksesi sanalla Myyntiassistentti.


Proventia on oululainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme ja valmistamme tuotteita pakokaasujen puhdistukseen, moottorin osien eristämiseen sekä moottoriteknologioiden, voimalinjojen ja sähkökomponenttien testaamiseen.

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia.